Administer Pulssi -webinaari: Perhevapaauudistus - parhaat vinkit muutoksista

Perhevapaauudistus astuu voimaan elokuussa 2022. Webinaarissamme käymme läpi, mitä muutoksia perhevapaauudistus tuo tullessaan ja miten niihin on hyvä varautua. Saat ajankohtaista tietoa muutoksesta ja sen vaikutuksista palkanlaskentaan.

Perhevapaauudistus: parhaat vinkit muutoksista

Aika

keskiviikko 8.6.2022 klo 9 - 10 

Webinaarin asiantuntijat

Perhevapaauudistuksesta kertovat Silta Oy:n senior palkka-asiantuntija Marika Väisänen ja Castrén & Snellmanin asianajaja, counsel, Mikko Hanni. Tilaisuuden fasilitaattorina toimii head of business IT Riina Kosonen Sillasta.

Sisältö

  • Ketä perhevapaauudistus koskee?
  • Isyys- vai vanhempainvapaa – termit uudistuvat
  • Mikä on omaishoitovapaa?
  • Perhevapaauudistuksen vaikutukset palkanlaskentaan

Ilmoittaudu nyt >

Perhevapaauudistus-parhaat-vinkit-muutoksista

Administer-konsernion suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 44 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.