Administer Pulssi -webinaari: Yrittäjä - tiedätkö, miten yritykselläsi menee?

Tilinpäätös kertoo yrityksen tilanteesta paljon ja sen tavoitteena onkin antaa ajankohtaista ja luotettavaa tietoa päätöksenteon tueksi.  Millaisiin asioihin yrittäjän kannattaa kiinnittää tilinpäätöksessä huomiota?

Webinaarissamme käymme läpi, mitä tilinpäätöksen luvut kertovat yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja kuinka yrittäjä pystyy hyödyntämään tilinpäätöstä tehokkaasti.

Yrittäjä - tiedätkö, miten yritykselläsi menee?

Aika

keskiviikko 18.5.2022 klo 14 - 15 

Webinaarin asiantuntijat

Tilinpäätöksen sisältöä ja hyödyntämistä avaavat controller Ulla Soikkeli Administerilta ja talousasiantuntija Kari Alhola Alhola Consultingista. Tilaisuuden fasilitaattorina toimii järjestelmäpäällikkö Riina Kosonen Sillasta.

Sisältö

  • Miksi tilinpäätöksen pitäisi kiinnostaa yrittäjää?
  • Mitä kertovat tulos, tase tai rahoituslaskelma?
  • Mitkä seikat vaikuttavat yrityksen kannattavuuteen?
  • Mihin lukuihin kannattaa kiinnittää huomiota?
  • Miten liiketoiminnan muutokset vaikuttavat lukuihin?

Ilmoittaudu nyt >

Administer-pulssi-Yrittäjä - tiedätkö miten yritykselläsi menee?

Administer-konsernion suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 44 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.