Administer Pulssi -webinaari: Työehtosopimukset muutoksessa - Miten se vaikuttaa palkkaprosesseihin?

Liittojen irtautuminen työehtosopimuksista on tuonut muutoksia niin lakien noudattamiseen kuin palkanlaskentaan. Webinaarissamme tarjoamme ajankohtaista tietoa muutoksista sekä niiden vaikutuksista palkkaprosesseihin.

Työehtosopimukset muutoksessa - Miten se vaikuttaa palkkaprosesseihin?

Aika

torstai 7.4.2022 klo 15 - 16

Webinaarin asiantuntijat

Webinaarissa muutoksista ja niiden vaikutuksista kertovat Silta Oy:n asiakkuusjohtaja Anne Piirainen ja Castrén & Snellmanin asianajaja Mikko Hanni. Fasilitaattorina toimii Sillan järjestelmäpäällikkö Riina Kosonen.

Sisältö 

  • Ajankohtaiset kuulumiset työehtosopimusmarkkinoilta
  • Mitä on työehtosopimusten shoppailu?
  • Lakitekniset vinkit muutosten huomiointiin
  • Muutosten vaikutus palkanlaskennan kokonaisuuteen

Ilmoittaudu nyt >

Administer-Pulssi-työehtosopimukset-7.4

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 44 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.