Administer Pulssi -webinaari: Tunne ja luottamus ylivertaisen asiakaskokemuksen perustana

Erinomainen asiakaskokemus on jokaisen menestyvän yrityksen ydin ja avain pitkän aikavälin liiketoiminnan kasvuun. Asiakkaat eivät perusta uskollisuuttaan pelkästään hintaan tai tuotteeseen vaan pysyvät uskollisina yrityksille saamansa kokemuksen ansiosta.

Koko käsitys asiakaskokemuksesta on muuttunut melkoisesti viime vuosina. Hyvän asiakaskokemuksen luominen vaatii muutakin kuin hyvää asiakaspalvelua. Nykyään on kyse siitä, että asiakaspolun jokaisesta osa-alueesta tulee mahdollisimman sujuva, yksinkertainen ja kitkaton. Asiakkaat haluavat positiivisen kokemuksen, kuten tuen, joka vastaa heidän odotuksiinsa jokaisessa kosketuspisteessä yritykseen.

Intrumin asiakaspalvelun tulokset ovat tutkitusti Suomen suuryritysten huippua. Miten perintäyhtiö on tähän päässyt? Tervetuloa kuuntelemaan huippuasiantuntijoiden näkemyksiä ja kokemuksia asiakaskokemuksen rakentamisesta webinaariimme.

Tunne ja luottamus ylivertaisen asiakaskokemuksen perustana

Aika

Maanantai 31.10.2022 klo 15 - 16 

Webinaarin asiantuntijat

Asiantuntijoina asiakkuushallinnan johtaja Tiina Moberg Administer-konsernista ja Department Manager Juha Seppälä Intrum Oyj:sta. Tilaisuuden fasilitaattorina toimii Head of Business IT Riina Kosonen Administer-konsernista.

Sisältö

  • Mistä laadukas asiakaskokemus koostuu ja miksi se on tärkeää
  • Asiakaskokemuksen kehittäminen ja arjen toimintamallit
  • Asiakaskokemuksen mittaaminen
  • Henkilöstökokemuksen vaikutus asiakaskokemukseen
  • Kumppanuudet osana asiakaskokemusta

Ilmoittaudu nyt >

Administer-konsernion suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 44 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.