Automatiikkaa ja lisäpalveluja tulorekisteri-rajapinnan avulla

Kuluvan vuoden aikana olemme valmistautuneet ensi vuoden alussa voimaantulevaan kansalliseen tulorekisteriin (KATRE) ja tehneet muutoksia EmCe Palkkahallinnon ohjelmistoon. Muutosten ansiosta ohjelmisto kattaa tulorekisteri-ilmoittamisen edellyttämät vaatimukset. EmCe Palkkahallinto-ohjelmistossa on käytössä laaja ilmoittamistapa, joka tarkoittaa tietojen ilmoittamista tulolajikohtaisesti. Uusi ohjelmistoversio julkaistaan 2.11.2018. 

Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtoja tulorekisteri-ilmoittamiseen. Käytössäsi on tuotteen perushintaan sisältyvä tulorekisteri-raportti ja voit lisätä automatiikkaa ilmoittamiseen tulorekisteri-rajapinnan avulla. 

Tulorekisteri-raportti sisältyy tuotteen hintaan

EmCe Palkkahallinnon perushinnoittelu kattaa tulorekisterin vaatimusten mukaisen raportin muodostamisen. Käytännössä maksatusajon jälkeen EmCe-ohjelmistosta on saatavissa raportti, jonka voi syöttää tulorekisteriin sähköisen asiointipalvelun kautta.

Lisää automatiikkaa tulorekisteri-rajapinnalla

Tulorekisteri-ilmoittaminen on mahdollista tehdä myös teknisen rajapinnan avulla varmennepalvelua käyttäen. Rajapintaa käyttämällä EmCe Palkkahallinto-ohjelmistosta voidaan lähettää ilmoitusaineisto tulorekisteriin. Rajapinnan käyttäminen edellyttää yritys- tai tilitoimistokohtaisia varmenteita, jotka voidaan noutaa suoraan EmCe-ohjelmistoon tulorekisterin varmennepalvelusta. Lisäpalvelu nopeuttaa ja tuo automatiikkaa ilmoittamiseen.

KATRE-rajapinnan hinta:

  • 0,20€/palkkalaskelma
  • Palvelun aktivointimaksu 200€/sopimusasiakas
  • Minimiveloitus 20€/kk/sopimusasiakas (=sopimus EmCen kanssa, esim. tilitoimisto)

Hintoihin lisätään alv 24%.

Mikäli et ole vielä EmCe Pilvilpalvelu -asiakas, tilaa KATRE-rajapinta ottamalla yhteyttä myynti@emce.fi.

Lisätietoja KATRE-rajapinnasta saat omalta myyjältäsi tai osoitteesta myynti@emce.fi.