Mihin startup tarvitsee toiminnanohjausta?

Kun tunnistat nämä kolme merkkiä, on aika harkita toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) käyttöönottoa. Lue meidän vinkit järjestelmän valintaan.

Tässä kolme merkkiä, jotka tukevat päätöstä tai ainakin on hyvä pysähtyä miettimään toisiko toiminnanohjausjärjestelmä tukea yrityksen liiketoimintaan:

1. Tieto hajallaan useassa eri järjestelmässä

Alkuvaiheen Excelit ovat paisuneet hallitsemattomasti. Samaa tietoa löytyy monesta erillisestä järjestelmästä ja tiedon työstäminen on manuaalista ja vie loputtomasti aikaa.

2. Läpinäkyvyyden ja raportoinnin puute

Liiketoiminta on kasvanut niin, että nähdään selvää tarvetta raportoinnille päätöksenteon tueksi ja kaivataan parempaa läpinäkyvyyttä koko toimintaan.

3. Nykytilanne estää kasvua

Tilauskannan kasvaessa hallinta alkaa horjua. Hitaat prosessit ja olemassa olevat järjestelmät eivät jousta samassa vauhdissa.

Sanotaan ettei kasvu tapahdu yhdessä yössä, mutta parhaassa tapauksessa se voi tapahtua nopeasti, vähän jopa yllättäenkin. Valitse kasvua tukevat järjestelmät, jotka mahdollistavat liiketoiminnan kasvun ja suunnan juuri sopivassa tahdissa. Älä siis anna kasvun yllättää tai olla esteenä.

Mitkä ovat tärkeitä valintaperusteita kasvuyrityksen toiminnanohjausjärjestelmälle?

1. Skaalautuvuus

Kasvuyrityksen ensisijaisena tavoitteena on kasvaa. Liiketoiminnan kasvaessa järjestelmän on mukauduttava muutokseen ja myötävaikutettava kehitykseen.

2. Käytettävyys

Toiminnanohjausjärjestelmän pitää olla nopeasti käyttöönotettavissa ja helppo käyttää. Pilvipohjaiset erp-ratkaisut tarjoavat tähän hyvän joustavan ratkaisun.

3. Varmuus

Laajassa käytössä olevat ja testatut ratkaisut tuovat luotettavuutta ja mielenrauhaa kasvuyritykselle. Valitsemalla toiminnanohjausjärjestelmän, joka on tunnettu, testattu ja turvallinen, eikä ole riippuvainen yhdestä toimittajasta, annat yritykselle rauhan keskittyä omaan kasvuun ja ydintekemiseen.

Mistä osaava ja sopiva kumppani?

Valitse kumppani, joka painii yrityksesi kanssa samassa painoluokassa. Sopivan kokoisen ohjelmistokumppanin kanssa varmistat, että olet yhdenvertainen ja tärkeä osa kokonaisuutta. Osaava kumppani haastaa yrityksesi nykyprosesseja ja pyrkii katsomaan muutaman askeleen eteenpäin, jotta järjestelmä on aidosti tukemassa liiketoimintasi menestystä.

Täydellinen pari?

EmCe Solution Partner on Suomen ensimmäisiä Microsoft Dynamics 365 Business Central (ent. Dynamics NAV) jälleenmyyjiä. Olemme Microsoft Gold Competence -kumppani ja takana yli sata toiminnanohjausjärjestelmäprojektia. Meidät tunnetaan vahvana taloushallinnon asiantuntijana, sovellusympäristön sovittajana ja kansainvälisten kokonaistoimitusten osaajana. Olemme kotimainen toimija, jolta saat palvelulle kasvot.

Autoimme Balmuiria turvaamaan kansainvälisen kasvun Business Central -toiminnanohjausratkaisulla ja Särkänniemi uudisti taloushallinnon järjestelmät ratkoen samalla toiminnanohjauksen pullonkaulat. Lue lisää näistä ja muista toteuttamistamme ratkaisuista täältä.

 

Kiinnostuitko?

Tilaa ilmainen demo tästä tai ota suora yhteys:

Sten Tjäru

Asiakkuuspäällikkö
Dynamics 365 Business Central
040 848 4008
sten.tjaru@emce.fi