Taloushallintojärjestelmän yhteiskäytön 5 keskeisintä hyötyä

Sähköinen taloushallinto suoraviivaistaa ja helpottaa yrityksen ja taloushallinnon kumppanin – perinteisesti tilitoimiston – yhteistyötä, kun kokonaisuus toimii yhdestä järjestelmästä. Jos et vielä ole vakuuttunut hyödyistä, tässä alkuun niistä viisi meidän mielestä keskeisintä.

Pilvipalveluna toimiva yhteinen järjestelmä toimii ikään kuin yhteisenä talousosastona, jossa kumpikin osapuoli hoitaa oman osuutensa pilvessä ajasta ja paikasta riippumatta. Näin yritys voi hoitaa haluamansa taloushallinnon tehtävät itse, seurata näkymää talousasioihin reaaliajassa ja antaa tilitoimiston hoitaa loput. Tavoitteena on tuottaa asiakkaille parempaa palvelua, jolloin kummatkin osapuolet voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Mietitkö mitä hyötyä yhteiskäytöstä on tai kaipaako asiakkaasi perusteluita yhteiskäytön aloittamiselle?

Tässä viisi keskeisintä ja merkittävintä hyötyä, jotka saavutetaan tilitoimiston ja yrityksen taloushallintojärjestelmän yhteiskäytöllä:

Hyodyt_yhteiskaytto_small

Millaisia yhteiskäytön eri muotoja sähköinen toimintamalli mahdollistaa? Mitä muita hyötyjä taloushallintojärjestelmän yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa saa aikaan?


 

Kirjoittaja: Susanna Suomela

EmCen markkinointipäällikkö. Liittynyt EmCeläisiin keväällä 2015. Arvostaa hyvin muotoiltuja asioita, olipa kyse tuotteista, palveluista tai busineksestä. Aloittaa ruokalistojen lukemisen aina jälkiruuista. Löytänyt uuden harrastuksen ilmajoogasta. Haluaisi oppia valokuvaamaan ja seisomaan käsillään.