Tämä on EmCe 365 Ostolaskut

Tuotekehitys ei ole aina helppoa, kuten toimitusjohtajamme Markus totesi kirjeessään. EmCe 365 ostolaskujen kohdalla päätimme tehdä suuremman remontin, joka on ottanut aikaa. Mutta kesäkuussa odotus päättyy ja voimme ilolla esitellä – EmCe 365 ostolaskut!

Ostolaskujen sähköinen käsittely

Ostolaskujen-käsittely

1. Ostolaskun matka alkaa, kun lasku saapuu verkkolaskuna, skannauspalvelun kautta tai paperilasku tallennetaan käsin EmCe 365 -palveluun. Laskulle syntyy halutessa automaattisesti oletustiliöinti, -seurantakohteet ja -hyväksyntäkierto.

2. Lasku etenee tarkastus- ja hyväksyntäkiertoon. Hyväksytyt ostolaskut siirtyvät esitiliöitynä EmCe Professionalin ostoreskontraan, josta kirjanpitäjä tai ostoreskontranhoitaja siirtää ne kirjanpitoon.

3. Ostolaskujen maksaminen hoituu helpoiten EmCe Pankkiyhteyden avulla, tällöin et tarvitse erillistä maksuliikenneohjelmistoa.

Ostolaskut - Main - Myma

 

Automaattinen tiliöinti

Ostolaskuille muodostuu automaattisesti oletustiliöinti ja oletusseurantakohteet (kuten kustannuspaikat) toimittaja- ja yrityskohtaisten asetusten sekä verkkolaskusanoman tietojen mukaisesti. Käyttäjälle voi antaa oikeuden muuttaa seurantakohteita tai koko tiliöintiä. Verkkolaskun voi myös tiliöidä laskurivikohtaisesti.

Monipuoliset hyväksyntäkierrot

Ostolaskulla voi olla useita asiatarkastajia ja useita hyväksyjiä, kuitenkin vähintään yksi hyväksyjä. Käyttäjä voi hyväksyä, hylätä tai siirtää laskun toiselle käyttäjälle sekä asettaa itselleen sijaisen. Oletushyväksyntäkierto muodostuu automaattisesti toimittajan ja yrityksen asetusten mukaisesti, mutta kiertoa voidaan myös muokata tai käyttää manuaalista kiertoon lähetystä. Rooleja ovat:

Asiatarkastaja – voi tarkastaa laskuja, mutta ei hyväksyä

Hyväksyjä – voi sekä tarkastaa että hyväksyä laskuja

Kierronvalvoja – näkee hyväksyntäkierrossa olevien laskujen tilan ja voi muuttaa niiden kiertoa

Ostolaskut_hyvaksynta

Kierronvalvonta

Kierronvalvoja voi seurata laskujen hyväksyntäkierron eri vaiheita kätevästi yhdellä näkymällä. Kierronvalvoja voi täydentää ja muokata laskun tietoja, sekä lähettää laskun hyväksyntäkiertoon ja muuttaa hyväksyntäkiertoa.

Kierronvalvonta - Main - Myma

Uusi käyttöliittymä

Palvelun käyttöliittymä on kokenut kauttaaltaan uudistuksen. Tavoitteenamme on ollut mahdollisimman helppo ja kitkaton käyttökokemus käytitpä palvelua millä tahansa päätelaitteella – tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Palvelua on kehitetty asiakkaidemme palautteen perusteella ja näin tulemme tekemään myös jatkossa. Ajatuksia paremmasta EmCe 365 -palvelusta ja kehitysideoita otamme vastaan osoitteeseen 365palaute@emce.fi.

 

Mobiilinäkymä

Odotettavissa syksyllä

Syksyn päivitysversioon on odotettavissa ainakin seuraavat ominaisuudet:

Sijaistustoiminto

  • Käyttäjä voi asettaa itselleen sijaisen määräajaksi; laskut ohjautuvat automaattisesti sijaiselle asetetun ajan puitteissa.

Toimittajan tilastot

  • Visuaalinen näkymä toimittajan laskutushistoriaan, josta on helppo havaita poikkeamat toistuvaislaskuissa.

EmCe 365 App

  • Mobiiliapplikaatio ostolaskujen hyväksyntään. Ensimmäisessä versiossa mahdollista mm. ottaa kuva ostolaskusta tai viivakoodista puhelimen kameralla ja tallenna se järjestelmään käsittelyä varten. Saat ilmoituksen uusista käsittelyyn saapuvista ostolaskuista puhelimeesi. Hyväksy ja käsittele ostolaskut nopeasti ja näppärästi ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Kiinnostuitko?

Uusi EmCe 365 Ostolaskut versio julkaistaan kesäkuussa. Mikäli käytössäsi on aikaisempi ostolaskut versio, siirtyminen uuteen versioon on mahdollista heti julkaisun jälkeen. Uuden version käyttöönotto on helppoa ja nopeaa ohjatun käyttöönottotoiminnon avulla. Tulette saamaan tästä lisätietoa ja ohjeet lähempänä julkaisuajankohtaa. Siirtyminen uuteen versioon on maksutonta.