Tilipalvelu Saarelan EmCe 365 -menestystarina palkittiin makeasti

Kellokoskella Tuusulassa oli mitä parhain talvinen aurinkoinen keli, kun menimme ja yllätimme asiakkaamme Tilipalvelu Saarelan tammikuisen keskiviikon piristykseksi.

Mukanamme oli erikoinen musta kakku, jossa oli valkoisella kirjaimet 365.

1547741534397-1

Arvaatte varmaan miksi. Tilipalvelu Saarela on ollut tähän mennessä kaikista ripein tilitoimisto uuden EmCe 365 palvelun käyttöönotossa.

Halusimme muistaa Saarelan väkeä heidän aktiivisuudesta sekä avoimesta asenteesta uudistumiselle ja päivittymiselle.

Tilitoimisto Saarela on ottanut käyttöön EmCe 365 ominaisuudet niin laaja-alaisesti kuin on mahdollista, hyvin tuloksin. Baswaren InvoiceReady on korvattu EmCe 365 Ostolaskujen käsittelyllä, ja vanha maksuliikenneratkaisu EmCe Pankkiyhteydellä. Yrittäjä Outi kehuukin kuinka paljon käyttäjäystävällisempi EmCe 365 on erillisjärjestelmiin verrattuna.

Loppukäyttäjät eli Saarelan asiakkaat ovat omaksuneet uuden nykyaikaisen tavan hoitaa asioita erinomaisesti ja tykkäävät kovasti. Saarelan henkilökunta kiitteli kovasti EmCen Helpdeskiä avuliaasta palveluasenteesta ja kärsivällisyydestä ongelmatilanteissa.

Seuraavana Saarelassa odotellaan innolla Myyntilaskutuksen ominaisuutta, joka onkin jo lähes pilotoinnista valmis ja se päästään ottamaan haltuun pian. Myyntilaskutuksen on tärkeää toimia vikkelästi ja kätevästi, koska kassavirran sukkela virtaaminen on yrittäjälle elintärkeää. Sitä kaikkea tulee 365 Myyntilaskutus tarjoamaan.

Paikalla oli EmCen puolelta vastuumyyjä Joonas Nieminen ja myyntijohtaja Pasi Kiikkinen, markkinoinnin lisäksi. Saarelan kaikki 9 työntekijää olivat paikalla. Kakkukahveille oli tuplasti juhlanaihetta, sillä Tilipalvelu Saarela valittiin Tuusulan Vuoden Yrittäjäksi 2018. 

Yrittäjä Outi Saarela päätyi osittain sattumalta taloushallinnon maailmaan. Hän työskenteli nuorena insinööritoimistossa, jossa päätyi ottamaan kirjanpidon tehtäviä haltuun,  niistä vastanneen henkilön vaihdettua työpaikkaa. Sittemmin yritys ajautui lama-aikaan konkurssiin, ja Outi Saarelan oli keksittävä elanto itselleen. Hän aloitti 1991 omalla toiminimellä, kunnes toiminta oli kasvanut niin paljon, että 2012 oli aika perustaa virallisesti osakeyhtiö.

EmCe toivottaa menestyksekästä jatkoa Tilipalvelu Saarelalle ja heidän asiakkailleen! 

Vastaavia menestystarinoita on luvassa monia lisää kun EmCe 365 rantautuu yhä useampaan tilitoimistoon yhä laajemmassa mittakaavassa. Kuka ties teemme vielä monia kakkukahvitteluja tänä vuonna! Kakkua kehuttiin muuten oikein maittavaksi – ja mitäpä me  EmCellä emme tekisi makeamman taloushallinnon puolesta.