EmCe kasvoi hieman vuonna 2014 – Haasteellinen vuosi parani loppua kohden

EmCe Solution Partner Oy:n liikevaihto kasvoi vuonna 2014 haastavasta taloustilanteesta huolimatta. Liikevaihto oli 6,9 miljoonaa euroa ja tulos verojen jälkeen 549 485 euroa.

Taloushallinnon ja toiminnanohjauksen sovelluksia pk-yrityksille toimittava EmCe Solution Partner Oy:n liikevaihto vuonna 2014 oli 6,9 miljoonaa euroa ja tulos verojen jälkeen 549 485 euroa. Vastaavasti liikevaihto vuonna 2013 oli 6,8 miljoonaa euroa ja tulos 395 197 euroa.

”Vuosi 2014 oli haastava. Pk-yritysten investointihalukkuus vaikeassa taloustilanteessa ei ollut korkealla. Markkinat kuitenkin elpyivät loppuvuotta kohden mentäessä, mikä näkyi lopulta myös EmCen liikevaihdon kasvuna. Loppujen lopuksi voimme olla suhteellisen tyytyväisiä vuoteen 2014, sillä teimme tilanteeseen nähden kelpo tuloksen”, sanoo EmCe Solution Partners Oy:n toimitusjohtaja Markus Backlund.

”Pk-yritysten panostukset erityisesti toiminnanohjausjärjestelmiin kasvoivat loppuvuonna. Kova myyntityömme palkittiin ja voitimme uusia Microsoft Dynamics NAV -asiakkuuksia. Myös edustamamme Baswaren laskutusautomaatiotuoteperheen kysyntä kasvoi. Tyypillistä on, että pk-yritys ottaa käyttöön toiminnanohjausjärjestelmän, kirjanpidon ratkaisun sekä Baswaren tuotteet samalla kertaa. Myös EmCe Taloushallinto -järjestelmän myynti sujui suotuisasti tilitoimistoille niiden panostaessa entistä enemmän sähköisiin prosesseihin.”

Suomalainen EmCe toimittaa pk-yrityksille talous- ja palkkahallinto- sekä toiminnanohjausjärjestelmiä. EmCe Taloushallinto ja EmCe Palkkahallinto -järjestelmät perustuvat yhtiön omaan tuotekehitykseen. EmCe on yksi Suomen suurimmista Microsoft Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmän jälleenmyyjistä. Se on toimittanut Dynamics NAV -ratkaisun jo yli sadalle yritykselle sekä Suomessa että ulkomailla. EmCe myös jälleenmyy Baswaren laskutusautomaatiotuotteita asiakkaille.

“Liiketoiminnan lähtökohdat vuodelle 2015 ovat hyvät. Vaikka ajat Suomen kansantaloudessa ovat tiukat, on markkinoilla selvästi nähtävissä myös positiivisia merkkejä. Pk-yritysten investoinnit toiminnanohjausjärjestelmiin jatkuvat niiden etsiessä ratkaisuja kilpailukykynsä kasvattamiseen. Myös omien taloushallinnon tuotteidemme osalta uskomme markkinan elpyvän vuonna 2015, sillä taloushallinnon automatisointi ja digitalisoituminen jatkuvat vääjäämättä ja myös pk-yritysten on vastattava haasteeseen”, Backlund linjaa.

“Investoimme EmCessä jo viime vuoden aikana tuotekehitykseen palkkaamalla uusia asiantuntijoita tiimiimme. Jatkamme samalla tiellä vuoden 2015 aikana ja kehitämme tuotteitamme sekä osaamistamme pysyäksemme edellä kilpailijoitamme”, sanoo Backlund.