EmCe ja Palette Software tiivistävät yhteistyötään

Taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava EmCe ja johtava hankinnasta maksuun –ratkaisujen toimittaja Palette Software ovat solmineet kumppanuuden ja edelleen tiivistävät yhteistyötään. Yhdessä EmCe ja Palette Software voivat nyt tarjota asiakkailleen entistä monipuolisemman kokonaisuuden ostolaskuautomaatioon ja taloushallinnon prosesseihin. Kesäkuussa 2021 EmCe liittyi Administer-konserniin, jonka kanssa Palette Software on tehnyt syvää yhteistyötä jo vuosia. Nyt laajennettu yhteistyö vahvistaa Palette Softwaren kasvua Suomen markkinoilla hankinnasta maksuun -ratkaisujen toimittajana.

”Meillä Palettella asiakas on aina kaiken keskiössä, kuten myös kumppanuuksia solmittaessa. Uskomme suoraviivaisen yhteistyön luotettavien kumppaneiden kanssa tuottavan asiakkaallemme parhaan kokemuksen. EmCe on merkittävä suomalainen talous- ja palkkahallinto-ohjelmistojen sekä toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja yli 40 vuoden kokemuksella. On ilo syventää yhteistyötä EmCen kanssa luoden saumattomasti integroitu ja käyttäjäystävällinen talouden kokonaisuus”, kertoo Matti Junttonen, Palette Softwaren myyntijohtaja. 

 ”Olemme Administer-konserniin liittymisen myötä mukana yhä suuremmissa hankkeissa. Meillä tulee olla laaja kumppaniverkosto apuna, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat ratkaisut. Palette Software edustaa hankinnasta maksuun -ratkaisujen toimittajana alan kirkkainta kärkeä”, sanoo Pasi Kiikkinen, EmCen myyntijohtaja.