Koulutus "EmCe Taloushallinto - pääkäyttäjän rooli & tehtävät" 25.5.2022

Tunnetko jo kaikki ohjelmiston ominaisuudet? Hyvä ohjelma on hukkakäytössä, jos sen ominaisuuksia ei oteta käyttöön tai perehdytä sen toimintaan. Nyt on aika sukeltaa pintaa syvemmälle asiantuntijan opastuksella. Itseopiskelussa pääset alkuun ohjekirjan avulla.

Mitä?  

Tässä koulutuksessa syvennymme EmCe Taloushallinto-ohjelmiston rakenteeseen ja hallintaan. . Koulutus sisältää käytännönläheisiä esimerkkejä tilanteista, joita pääkäyttäjä kohtaa päivittäisessä työssään.

Kenelle?  

Tämä koulutus on suunnattu EmCe Taloushallinto-ohjelmiston käyttäjälle, joka hallitsee järjestelmän perusteet ja haluaa saada valmiudet toimia pääkäyttäjäroolissa. Koulutus järjestetään webinaarina ja osallistujien on mahdollista esittää kouluttajalle kysymyksiä chatin kautta.

Miksi?  

  • Koulutuksessa käymme läpi pääkäyttäjän roolin ja tehtävät ohjelmiston näkökulmasta
  • Tulet tutuksi sovelluslisenssien hallinnan kanssa
  • Opit hallitsemaan käyttäjiä muokkaamalla käyttäjäoikeuksia ja rooleja
  • Tutustut ja opit käyttämään ajastettuja toimintoja
  • Opit mm. itse muokkaamaan lomakepohjia, yrityksen yhteisiä ohjaustietoja ja vapauttamaan lukkoon menneitä toimintoja monitorissa.
  • Tutustumme myös EmCe 365 -hallintaan
  • Lisäksi saat hyvän käsityksen ohjelmiston mahdollisuuksista ja pääkäyttäjänä pystyt saamaan parhaan mahdollisen hyödyn irti käytössäsi olevasta ohjelmistosta.

Milloin?  

Aika: 25.5.2022 kello 9-10. Mikäli kevään koulutus ei sovi aikatauluihisi, järjestetään sama koulutus uudelleen syksyllä 23.8. klo 9 – 10. Syksyn koulutukseen voit ilmoittautua tästä >
Kesto: 1h 
Paikka: Koulutus järjestetään etäkoulutuksena 
Kouluttaja: Teemu Tiilikainen

Mitä maksaa?  

95 eur/hlö + alv.

Ilmoittaudu tästä >