Helpota arkeasi EmCen tilinpäätöstyökaluilla

Onko tilinpäätösaika aina vuoden kiireisintä aikaa? Miltä kuulostaisi, jos voisit tehdä neljä tilinpäätöstä samassa ajassa, kun ennen teit yhden?

Tilinpäätösaika on usein tilitoimistoille haastavaa ja kiireistä aikaa. Liukumasaldot kasvavat ja työntekijöiden stressinsietokyky ja jaksaminen on koetuksella. Arkea voi kuitenkin helpottaa nykyaikaisilla työkaluilla. Kun hyödynnät EmCe Kirjanpito-ohjelmasta löytyviä tilinpäätöstoimintoja, tilinpäätösaika ei ole läheskään niin työntäyteinen.

EmCen tilinpäätösdokumentteihin kuuluu mm. valmis Tase-erittelyraportti, joka syntyy kirjanpitokirjausten perusteella. Sinun ei tarvitse muokata tase-erittelyn tietoja enää tilinpäätösvaiheessa, vaan ne on käsitelty valmiiksi jo kirjanpitotositteiden yhteydessä.

EmCe Kirjanpito-ohjelman todellinen helmi on tilinpäätöstoiminto. Sen avulla luot poistotositteen kirjanpitoon, teet automaattiset tilinpäätös- tilinavaus ja verojaksotuskirjaukset. Liitetietoja varten ohjelma sisältää valmiin tilinpäätösmallin. Edellisen vuoden liitetiedot ovat pohjana laadittavalle tilinpäätökselle ja teet helposti näihin tarvittavat muutokset. Lopputuloksena on valmis tilinpäätösdokumentti sekä osakeyhtiön kokouspöytäkirjat. Lisätietoa Tilinpäätös -ohjelmasta löydät asiakastukisivustoltamme >

Lue miten Saija Vihtkari Tilitoimisto Clericasta on ratkaissut tilinpäätösajan kiireet ja miten EmCe Tilinpäätöstyökalusta on ollut apua >

Case_Clerica