Käyttäjätietojen päivittäminen – miksi EmCe kysyy näitä?

Saitko viestin liittyen käyttäjätietojen päivittämiseen? Miksi kysymme näitä tietoja ja miksi niiden ylläpito on tärkeää?

EmCe tulee lähestymään asiakaskäyttäjiä lähiaikoina viestillä, jossa pyydämme päivittämään käyttäjätietosi ajan tasalle. Käyttäjätietojen tarkistus ilmestyy ruudulle ohjelman käynnistyksen yhteydessä. Haluamme tehdä käyttäjätietojen ylläpidosta säännöllistä ja jatkuvaa. Käyttäjätietojen päivitys tehdään tietojen turvaamiseksi, palveluiden jatkuvuuden varmistamiseksi ja väärinkäytösten estämiseksi.

”Meidän on ylläpidettävä käyttäjätietoja monestakin syystä, jotta voimme varmistaa palvelujen jatkuvuuden ja käytön turvallisuuden. Tämän vuoksi tulemme jatkossa säännöllisesti pyytämään asiakkaitamme tarkistamaan ja päivittämään ohjelmistoon liittyviä käyttäjätietoja. Tämä tullaan toteuttamaan automaattisesti EmCe-ohjelman käynnistyksen yhteydessä. Kyseessä on nopea toimenpide ja vie aikaa alle minuutin”, toteaa EmCen teknologiajohtaja Pontus Routila.

Kun saat pyynnön päivittää käyttäjätietosi, tarkista ja päivitä tiedot tarvittaessa ajan tasalle. Toimenpide on pakollinen, jotta voit jatkaa EmCe-ohjelmiston käyttöä. Mikäli sinulla tulee tarve päivittää tietoa myöhemmin, pääset tekemään sen EmCe-ohjelmassa Näytä > Käyttäjätietoni -valikon kautta.