Uusi kumppanuusohjelma EmCeä käyttäville tilitoimistoille

Olemme luoneet EmCeä käyttäville tilitoimistoille kumppanuusohjelman, joka on suunniteltu tukemaan tilitoimistosi kasvua. Tarjoamme tilitoimistollesi ilmaisen yhteistyömallin, missä panostuksesi palkitaan monin eri tavoin ja missä saat konkreettisia rahanarvoisia etuja.

Kumppanuusohjelman myötä tilitoimistosi saa mm. nimetyn yhteyshenkilön, hyvitystä hinnoista ja jälleenmyynnistä rahanarvoisia etuja, näkyvyyden EmCen verkkosivuilla ja valmiin markkinointipaketin EmCe 365 -palvelun myyntiin. Lisäksi tilitoimistostasi asiantuntija pääsee vuosittain ilmaiseksi EmCe Käyttäjäpäiville ja järjestämme tilitoimistollesi vuosittain kumppanitapaamisen.  

Nimetty yhteyshenkilö

Tarjoamme nimetyn yhteyshenkilön, joka tietää ja tuntee tilitoimistosi tilanteen ja erityispiirteet. Nimetty yhteyshenkilö asiakastuessamme varmistaa, että tilitoimistosi saa kaiken hyödyn irti ohjelmistostamme ja on aina valmis vastaamaan kysymyksiinne.

Hyvitystä hinnoista

Kumppanuusohjelman myötä tilitoimistosi saa EmCe 365 -palvelun omaan sisäiseen käyttöön ilmaiseksi.

Jälleenmyynnistä rahanarvoisia etuja

Mitä enemmän tilitoimistollasi on EmCe 365 -palvelussa myynti- ja ostolaskukäyttäjiä, sitä enemmän tilitoimistosi saa rahanarvoisia etuja ohjelmistoistamme. Lisämyynnistä tilitoimistosi saa 23% alennuksen asiakkaiden EmCe 365 -palvelun loppusummasta sekä tilitoimiston omia käyttäjiä ilmaiseksi EmCe talous- ja palkkahallinnon ohjelmiston käyttäjiksi.

Näkyvyyden EmCen verkkosivuille

Kumppanuusohjelman kautta tilitoimistosi saa näkyvyyttä EmCen verkkosivuilla yhdessä muiden kumppanitilitoimistojen kanssa. Tilitoimistosi saa EmCen verkkosivuille lyhyen tilitoimistoesittelyn sekä logon.

Valmiin markkinointipaketin EmCe 365 -palvelun myyntiin

Saat valmiin markkinointipaketin, jota voit käyttää apunasi EmCe 365 -palvelun myynnissä joko sellaisenaan tai maustaa omalla viestillä. Paketista löydät mm. kuvia, logoja, esitteitä, videoita, valmiita somepostauksia ja ideoita omaa markkinointiin.

Tilitoimistosi asiantuntija pääsee ilmaiseksi EmCe Käyttäjäpäiville

Tilitoimistosi asiantuntija pääsee ilmaiseksi EmCe Käyttäjäpäiville.

Vuosittaisen kumppanitapaamisen

Vuosittaisessa kumppanitapaamisessa käymme läpi asiakkuutesi kehityksen ja varmistamme, että tilitoimistosi saa kaiken hyödyn irti ohjelmistoistamme.

Kumppanuusohjelmassa on useita eri tasoja


Kumppanuusohjelmassamme on useita eri tasoja. Tilitoimistosi taso määräytyy sähköistä EmCe 365 -palvelua käyttävien asiakkaiden määrän mukaan. Mitä enemmän tilitoimistollasi on sähköistä EmCe 365 -palvelua käyttäviä asiakkaita, sitä ylemmällä tasolla tilitoimistosi on kumppanuusohjelmassamme ja sitä enemmän tilitoimistosi saa konkreettisia, rahanarvoisia etuja. 

Kumppanuustaulukko muokattu 8 (002)

Kiinnostuitko? Tutustu ja ota yhteyttä myyntitiimiimme tästä >>