Mervi Ihalainen on EmCen uusi asiakaspalvelujohtaja

Ihmisläheisestä ja osallistavasta johtamistyylistä tunnettu Mervi Ihalainen aloitti kesäkuussa EmCen uutena asiakaspalvelujohtajana. Mervi luonnehtii EmCen asiakaspalvelua asiakaslähtöiseksi, mutta haluaa tuoda tekemiseen ripauksen napakkuutta ja selkeämpiä prosesseja, jotta voimme tuottaa kotimaisille tilitoimistoille, järjestöille ja liitoille sekä keskitetyn taloushallinnon omaaville konserneille kokonaisvaltaista asiakaskokemusta.

Kokenut asiakaspalvelun ammattilainen, Mervi Ihalainen, on EmCen uusi asiakaspalvelujohtaja ja johtoryhmän jäsen. Mervi ottaa kokonaisvastuun EmCen asiakaspalvelun ja sovelluskonsultoinnin kehittämisestä. Mervi on aikaisemmin työskennellyt 13 vuotta Telialla erilaisissa myynnin tuen ja projektipuolen tehtävissä. Mervi siirtyi EmCen asiakaspalvelujohtajan työtehtävään Realia Isännöinniltä, missä hän työskenteli seitsemän vuotta asiakaspalvelun johtotehtävissä.

Mervi odottaa innolla, että pääsee yhdessä asiantuntijaporukan kanssa luomaan EmCelle yhtenäisiä toimintatapoja ja prosesseja, jotta jokainen tietää, mitä tekee ja milloin. Organisaation suorituskyky saadaan maksimaaliseen käyttöön, kun tiimeillä on yhteneväiset toimintatavat.

”Kun kaikki prosessin eri vaiheet on määritelty tarkasti alusta loppuun asti, toiminta on läpinäkyvää ja hinnoittelukin helpompaa. Asiakas tietää, mitä palveluja saa ja mistä hän maksaa”, kommentoi EmCen asiakaspalvelujohtaja Mervi Ihalainen.

Administer-konserni tarjoaa laajan kattauksen talous- ja palkkahallinnon palveluja ja ratkaisuja sekä konsultointia. EmCe osana Administer-konsernia pystyy nykyisin tarjoamaan asiakkailleen myös talous- ja palkkahallinnon ulkoistuspalveluja. Jatkossa Mervin tavoitteena on hyödyntää yhä paremmin konsernin kaikkia eri osa-alueita, jotta voimme taata asiakkaillemme kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen.

”Mervin pitkä kokemus asiakaspalvelusta vahvistaa asiakasnäkökulman huomioimista aiempaa paremmin kaikessa toiminnassamme. Tavoitteenamme on yhtenäistää toimintatapoja ja -prosesseja ja tarjota näin asiakkaillemme ylivertaista asiakaskokemusta”, toteaa toimitusjohtaja Markus Backlund.

Oivaa vastapainoa työlleen Mervi saa hevos- ja koiraharrastuksestaan. Hän viettää myös mahdollisimman paljon aikaa perheen kanssa kesämökillään Loviisassa.