Napapiirin kuljetus valitsi Business Central -järjestelmän

Maanrakennukseen erikoistunut lappilaisten pienyrittäjien omistama yhtiö Napapiirin kuljetus uudistaa toiminnanohjausjärjestelmänsä EmCen toimittamalla Microsoft Dynamics 365 Business Central -ratkaisulla. Napapiirin kuljetus ottaa Microsoft Dynamics 365 Business Central -järjestelmän käyttöön osana yhtiön isompaa järjestelmäuudistusta, jossa uudistetaan taloushallintojärjestelmän lisäksi myös yhtiön muita järjestelmiä.

Maanrakennukseen erikoistunut Napapiirin kuljetus modernisoi taloushallintojärjestelmänsä yhdessä EmCen kanssa Microsoft Dynamics 365 Business Central -ratkaisulla. EmCe toteuttaa Napapiirin kuljetuksen siirtymisen Microsoft Dynamics 365 -pilvialustalle. Pilvipohjaisen Microsoft Dynamics 365 Business Central -ratkaisun myötä prosessien tehostaminen ja toimintojen automatisointi helpottuu.

Napapiirin kuljetuksen pilvisiirtymässä integroidaan myös yhtiön muita ohjelmistoja Business Central -toiminnanohjausjärjestelmään. Lisäksi Napapiirin kuljetus ottaa käyttöön EmCen oman EmCe Base App -toiminnon, jolla vähennetään manuaalista työtä taloushallinnossa.

"Järjestelmävalinnan keskiössä oli paitsi itse järjestelmään liittyvät toiveet ja vaatimukset myös järjestelmätoimittajan kyky ymmärtää meidän tavoitteemme järjestelmävaihdokselle. Pitkällisen järjestelmävaihtoehtojen kartoituksen jälkeen Microsoft Dynamics 365 Business Central valikoitui joukosta, sillä sen tarjoamien ominaisuuksien avulla voimme tehostaa ja automatisoida taloushallinnon toimintoja haluamaamme suuntaan", kertoo Napapiirin kuljetuksen talouspäällikkö Minna Rautapää.

"EmCe valikoitui kumppaniksemme, sillä oli jo ensiaskelista nähtävissä heidän aito halu auttaa asiakasta pääsemään tavoitteisiinsa. Tämä ei ole jäänyt pelkästään myyntipuheiden asteelle, vaan jatkunut myös itse käyttöönottovaiheessa ammattimaisen projektiorganisaation toimesta. Yhteinen matka on vasta alkuvaiheessa, mutta meillä on suuri luottamus paitsi itse järjestelmään myös EmCen kykyyn toimia kumppaninamme meille niin tärkeässä projektissa", Minna täydentää.

”Olemme erittäin innoissamme mahdollisuudesta päästä tekemään yhteistyötä Napapiirin kuljetuksen kanssa”, sanoo EmCen Business Central -toimintojen vetäjä Harri Lukkari. ”Olemme toteuttaneet lukuisia Business Central -toiminnanohjausjärjestelmän pilvisiirtymiä eri toimialojen yrityksille ja vahva taloushallinnon osaaminen on ydinosaamistamme, joten uskon että EmCe on oikea kumppanivalinta Napapiirin kuljetukselle”, Harri täydentää.