EmCe sai uuden logon ja sloganin

Muuttumaton nimi ja yritystä jo pitkään kuvannut ääretönmerkki viestivät, että asiakkaalle annetut lupaukset lunastetaan myös vastaisuudessa.

“Halusin päivittää EmCen yritystunnuksen perinteitä kunnioittaen tähän päivään. Avainsanoja olivat laatu, linjakkuus ja tyylikkyys. Toivon, että uusi tunnus luo osaltaan kuvaa luotettavasta ja ammattitaitoisesta it-palvelutalosta”, kertoo Art Director Teemu Kullas Euro RSCG:ltä.

Myös yrityksen slogan on kokenut muodonmuutoksen. Yrityksen sisäisessä slogan-kilpailussa voittajaksi selviytyi sanapari ”Monipuolista tiedonhallintaa”. Uusi suomenkielinen slogan viestittää sekä EmCen paikallisuudesta että laaja-alaisesta osaamisesta.

Uuden tunnuksen ja sloganin taustalla on yrityksen brändin strateginen uudistustyö. Työhön ryhdittiin, koska EmCen yritysbrändiä haluttiin vahvistaa. Taloushallinnon atk-ohjelmistoihin keskittyneestä yrityksestä on vuosien saatossa kasvanut monipuolinen it-palvelutalo, joka kehittää toimintaansa asiakkaiden ehdoilla. Uusi yritystunnus ja slogan ovat lupauksia asiakkaille rehellisestä ja tinkimättömästä palveluasenteesta, emceläisyydestä.

Logo-uudistuksessa lähdettiin siitä, että kaikesta hyvästä vanhasta pidetään kiinni. Näitä olivat yrityksen perinteikäs nimi, punainen väri sekä toiminnan jatkuvuutta ja kumppanuutta kuvaava ääretönmerkki. Uusi graafinen identiteetti on pelkistetyn yksinkertainen. Siinä on samaa helppoutta kuin EmCen kanssa asioinnissa.