Lähiosaamista ja 100% kotimaista koodia

Meillä EmCessä tehdään 100% kotimaista koodia. Koodia Suomesta -merkki helpottaa löytämään ne yritykset, jotka tarjoavat Suomessa tuotettuja ohjelmistoja. 

Koodia Suomesta -merkki voidaan myöntää vain niille yrityksille, joiden Suomessa kehitetyn ohjelmistotuotteen kotimaisuusaste on vähintään 80 prosenttia valmistusarvosta. Valitsemalla merkkiä käyttävän toimittajan voit luottaa, että ohjelmistosi tuotetaan vastuullisesti ja huippuluokan ammattitaidolla Suomessa. 

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava kotimainen yritys ja olemme osa Administer-konsernia. Meillä on syvä osaaminen taloushallinnon ratkaisujen kehityksestä 40 vuoden ajalta ja vankkaa kokemusta yli toimialarajojen. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät yrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää.

Tällä hetkellä meillä on noin 50 asiantuntijaa, joista suurin osa työskentelee Helsingin Vallilan pääkonttorissa. Kaikki Koodia Suomesta yritykset löydät täältä.