Työkalut pysyvät ajan tasalla, kun siirryt pilvipalveluun

Pilvipalveluun siirtymisessä on pelkkiä hyviä puolia. Saat kaikki työkalut käyttöösi ensimmäisten joukossa ja sinun ei tarvitse enää huolehtia versiopäivitysten muistamisesta.

3 myyttiä pilvipalvelusta

1. Pilvipalvelu on kallista omaan laiteympäristöön verrattuna

Lasketko omalle työllesi arvoa? Luotatko onneesi ja siihen, että laitteet toimivat ongelmitta nyt ja tulevaisuudessa? Pilvipalvelu on oikea valinta, kun arvostat omaa työtäsi ja aikaasi, ja haluat päästä tietoihin käsiksi ajasta ja paikasta riippumatta. Oman laiteympäristön ylläpitäminen vaatii tietoteknistä osaamista ja sen hallitsemista vielä 5 - 10 vuodenkin päästä.  Mikäli palvelinteknologia ei ole ydinliiketoimintaasi, kannattaa tutustua pilviratkaisuun tarkemmin.

2. Ohjelman käyttö on hidasta pilviympäristössä

Ohjelmaa on kehitetty pilvikäyttöisyys edellä jo viimeiset 10 vuotta. Samoin tietoliikenneyhteydet ovat parantuneet huimasti 10 vuoden takaisesta, käytännössä kukaan ei voi enää vedota huonoihin tai pätkiviin internetyhteyksiin. Ohjelmassa käytetty teknologia toimii vastaavalla nopeudella ja tavalla niin pilvipalvelussa kuin omassa laiteympäristössäkin.

3. Menetän tietoja kun siirryn pilveen

Siirrämme kaiken EmCe-ohjelmistossa olevan tiedon pilviympäristöön, voit jatkaa ohjelman käyttöä suoraan siitä mihin omassa laiteympäristössä jäit.

Mitä hyötyä pilveen siirtymisestä on?

Uusien ominaisuuksien nopea ja helppo käyttöönotto

Sähköisen taloushallinnon uudet ominaisuudet ovat heti otettavissa käyttöön. Esimerkiksi käyttäjien lisääminen ja poistaminen on nopeaa ja päivittyy laskutukseen.

Automaattiset versiopäivitykset

Käytössäsi on aina uusin versio ilman että sinun tarvitsee tehdä erillisiä päivityksiä. Mikäli ohjelmaan tulee parannuksia tai korjauksia, päivittyvät ne aina nopeiten pilvipalveluasiakkaille. 

Huoltokatkot tapahtuvat ilta- ja yöaikaan, eivätkä ne siis haittaa päivittäistä työntekoa.

Et maksa ohjelmiston omistamisesta vain sen käytöstä

Et maksa enää vuosilisenssejä, vaan hinta määräytyy käytön mukaan.

Kiinteä kuukausiveloitus on helppo budjetoida

Hinnoittelumme perustuu käyttäjämääriin, mikä on helppo budjetoida ja vältyt yllättäviltä transaktiokuluilta.

Vapaampi käyttömalli

Työskentele ajasta ja paikasta riippumatta toimistolla tai etänä.

Tietoturvallinen ratkaisu

Palvelun tietoturva ja huoltotoimet ovat meidän vastuullamme. Kirjautumiseen saat lisäturvaa 2-vaiheisella autentikoinnilla. Muista silti huolehtia oman työasemasi tietoturvasta ja pidä salasanasi hyvässä tallessa.

Miten pilveen siirtyminen etenee?

Pilveen siirto hoituu yleensä yhden työpäivän aikana. Siirrolle sovitaan etukäteen päivämäärä ja ennen sitä tarkistetaan, että tarvittavat käyttäjätunnukset on kunnossa. Siirtopäivänä on käyttökatko, jonka jälkeen voit jatkaa ohjelman käyttöä normaalisti. Siirto on kiinteästi hinnoiteltu.

Julkaisemme pian EmCe-ohjelmistosta uuden 64. bittisen version, joka vaatii ohjelman asennusosaamista sekä palvelinteknologian hallitsemista. Mikäli toimit vielä omassa laiteympäristössä, valmistaudu tulevaan muutokseen siirtymällä pilveen nyt! Ota yhteyttä myyntiin ja jutellaan lisää >

Lue 64. bittisestä versiosta lisää täältä >