Uusi EmCe toistuvaislaskutus- toiminto on nyt saatavilla!

Toistuvaislaskutuksella voidaan luoda asiakkaalle samansisältöinen lasku kuukausittain tai muulla laskutusvälillä. Toiminnallisuudella helpotetaan säännöllistä laskutusta, joka tyypillisesti perustuu laskuttajan ja asiakkaan väliseen sopimukseen. Toistuvaislaskutuksen avulla yrityksesi ei tarvitse käyttää aikaa samansisältöisen laskun luomiseen kuukausittain.

Näin EmCe toistuvaislaskutus toimii

  • Myyntitilaus toimii laskun pohjana
  • Toistuvaislaskun pohja luodaan, kuten tavallinen laskukin
  • Valitse toistuvaislaskulle laskutusväli ja tarvittaessa laskutuksen alkamis- ja päättymispäivä
  • Hyödynnä halutessasi vakioviitettä, jolloin laskun saaja voi laittaa maksun verkkopankissaan säännölliseksi. 

Lue EmCe toistuvaislaskutuksen tarkemmat ohjeet Asiakastuen ohjekirjasta

Toistuvasti laskutettavalle tilaukselle syötetään tarvittava määrä tuoterivejä sekä seliterivejä. Lasku muodostuu annetun laskutusjakson ensimmäiselle päivälle ja maksuehtona voi olla yrityksen yleinen tai asiakaskohtainen maksuehto. Laskujen muodostus tehdään yhdellä ajolla kaikille toistuvasti laskutettaville tilauksille.

Kiinnostuitko EmCe toistuvaislaskutuksesta? Mikäli haluat ottaa toistuvaislaskutuksen käyttöön, asiakaspalvelumme sovelluskonsultit ovat valmiina auttamaan käyttöönotossa. Lähetä tilaus osoitteeseen myynti@emce.fi otsikolla "Toistuvaislaskutuksen käyttöönotto". Käyttöönoton asiantuntijat ovat sinuun tämän jälkeen yhteydessä.  

Jotta yrityksesi voi ottaa toistuvaislaskutuksen käyttöön, tulee yritykselläsi olla käytössä tilaustenkäsittelyn paketti. Toistuvaislaskutuksen käyttöönotosta veloitetaan 195 € kertaveloituksena.