Uusi EmCe 365 Ostolaskut versio on saatavilla

Nykyisillä EmCe 365 Ostolaskut käyttäjillä on mahdollista siirtyä nyt uuteen, kesäkuussa julkaistuun versioon. Päivitys tapahtuu helposti ja nopeasti ohjatun toiminnon avulla. Katso ohjeet ja aloita käyttö!

HUOM! Tämä koskee asiakkaita, joilla on jo käytössä EmCe 365 Ostolaskut ja EmCe Verkkolaskut Apix-operaattorin kautta. Mikäli sinulla ei ole Apix-verkkolaskuja tai EmCe 365 -palveluja käytössä, ota yhteyttä myyntiin.

Käytössä oleva EmCe 365 Ostolaskut versiosta on saatavilla täysin uusi versio. Versio ei päivity automaattisesti vaan päivitys tulee käynnistää manuaalisesti. Päivitys tapahtuu helposti ohjatun toiminnon avulla. Vanhan EmCe 365 Ostolaskut version tuki päättyy 31.12.2021. Siirtyminen uuteen versioon on maksutonta.

Uusi versio sisältää mm.;

  • Tiliöintitoiminnon
  • Monipuoliset hyväksyntäkierrot
  • Automaattiset päivitykset ja uusimmat ominaisuudet
  • Päivitetyn käyttöliittymän

Näin otat uuden version käyttöön:

OL2 käyttöönotto

Katso tarkemmat ohjeet uuden versioon käyttöönottoon ja käyttämiseen täältä.

Mikäli olet tilitoimiston edustaja, päivitys tulee tehdä jokaiseen asiakasyritykseen.

Kaipaatko apua päivitykseen?

Osallistu webinaariin, jossa käymme läpi vaihe vaiheelta miten saat uuden EmCe 365 Ostolaskut version käyttöösi ja samalla laitamme perusasetukset kuntoon tuotepäällikkö Anna Kallaksen johdolla.

ma 27.9.2021 kello 14-14:30 Ilmoittaudu tästä >

to 30.9.2021 kello 10-10:30 Ilmoittaudu tästä >

Tiesitkö tämän? 

Kun liität EmCe 365 -palveluihin EmCe Pankkiyhteyden, hoituu maksaminen yhdestä ja samasta paikasta ilman erillistä maksuliikenneohjelmistoa. Ota kaikki hyöty irti ja liitä pankkiyhteydet käyttöön. Lisätietoja EmCe Pankkiyhteydestä löydät tästä.