Kirje toimitusjohtajalta: Tuotekehitys ei ole helppoa

Uuden tuotteen kehitys ei ole helppoa. Varsinkaan, jos huomioon tulee ottaa myös neljän vuosikymmenen varrella kehitettyä kokonaisuutta.

EmCe 365 -tuotteen matka ei ole ollut suoraa sileää moottoritietä kotoa kohteeseen. Harva matka on. Tiellä on ollut mutkia ja mäkiä, kuoppia ja töyssyjä, välillä on satanut räntääkin. Välillä baana on ollut auki ja aurinko on paistanut. On ollut vaikea myöntää, että matka on ollut haastava. Asiakkaat ovat jääneet epätietoisuuteen, sillä siitä on ollut myös vaikea viestiä.

Hallituksen puheenjohtaja, isäni Rolf Backlund on haasteellisten tilanteiden kohdalla aina neuvonut olemaan rehellinen. Kuten tässäkin kohtaa: ”Kerrotaan rehellisesti miten asiat ovat”.

Viime vuonna kerroimme uudesta EmCe 365 ostolaskuversiosta, jonka julkaisua odotettiin huhtikuussa, sitten toukokuussa. Sitten syksyllä ja sen jälkeen loppuvuodesta. Versiot eivät kuitenkaan päässeet suurempaan jakeluun. Miksi? Ne eivät täyttäneet meidän vaatimuksiamme, eivätkä ne olisi täyttäneet teidänkään odotuksianne. Päätimme ottaa aikalisän.

Viime vuoden loppupuolella tuotekehityksemme sai uuden vetäjän. Hänen johdollaan tuotekehitys on järjestäytynyt uudelleen, EmCe 365 -tuotteelle on nimitetty oma tuotepäällikkö, tuotteen fokusta on kirkastettu ja suuntaa tarkennettu. Kaikki tuotekehitystyö tehdään kotimaisin voimin, mikä on meille kunnia-asia. Jokaisen työpanos on merkityksellinen tuotteen valmistumisen kannalta, samalla se tekee tuotteen kehittämisestä äärimmäisen haavoittuvaisen.

Kaikesta huolimatta intohimomme ja uskomme parempia taloushallinnon ohjelmistoja kohtaan on sama kuin se on ollut viimeiset 40 vuotta. Vastoinkäymiset ovat lujittaneet luottamustamme tuleviin ratkaisuihin ja niiden mahdollisuuksiin. Moni teistä on ollut matkassamme vuosikymmenien ajan, luottanut kokemukseemme ja asiantuntijuuteemme. Haluamme myös jatkossa olla luottamuksenne arvoinen ohjelmistokumppani.

Kevät kuivattaa tiet ja ajokeli näyttää vihdoin hyvältä. Pian ollaan kohteessa. Lopullinen päämäärä se ei ole, mutta kaiken odotuksen arvoinen.

 

Tätä on luvassa: Teimme EmCe 365 Ostolaskut uudestaan »

 

Markus_round1-150x150-3Markus Backlund

toimitusjohtaja
EmCe Solution Partner Oy