Tutustu loppuvuoden koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

Loppuvuoden koulutuksissa perehdymme mm. budjetointiin, EmCe Taloushallinto -ohjelmiston pääkäyttäjän rooliin ja tehtäviin, raportointiin sekä tilinpäätöksen yleisimpiin haasteisiin ja ratkaisuihin. Koulutukset ovat tunnin tiiviitä etäkoulutuksia ja niiden hinta on vain 95 euroa. Teemakoulutusten lisäksi järjestämme EmCe Käyttäjäpäivät vihdoin livenä Helsingissä 30.11.- 1.12., mutta voit osallistua Käyttäjäpäiville myös live streamin kautta. 

Koulutus: Budjetointi 13.10. 

Budjetointi yrityksissä käy kuumimmillaan - onhan sinulla jo käytössä ilmaiset Excel-apuohjelmien valmiit taulukkopohjat, kuten budjetointipohja? Osaathan hyödyntää Excel-apuohjelmien valmiita taulukkopohjia budjetointiin? Mikäli tarvitset tukea Excel-apuohjelmien käyttöön, osallistu budjetointikoulutukseen ja saat hyvän käsityksen ohjelmiston mahdollisuuksista ja käyttäjänä pystyt saamaan parhaan mahdollisen hyödyn irti käytössäsi olevasta ohjelmistosta.

Aika: to 13.10.2022 klo 9 -10.   
Paikka: Koulutus järjestetään etäkoulutuksena 
Kouluttaja: Riikka Korpela/Teemu Tiilikainen
Mitä maksaa? 95 eur/hlö + alv.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >

Koulutus: EmCe Taloushallinto - pääkäyttäjän rooli & tehtävät 18.10.

Mitkä ovat pääkäyttäjän rooli ja tehtävät? Mitkä ohjelmiston osa-alueet tulisi olla pääkäyttäjän hallussa ja hanskassa? Onko teidän yrityksessä nimetty pääkäyttäjä? Ota pääkäyttäjän tehtävät haltuun koulutuksen avulla.

Koulutus antaa käsityksen ohjelmiston pääkäyttäjälle tyypillisistä tehtävistä ja raamit toimia pääkäyttäjäroolissa. Koulutus sisältää käytännönläheisiä esimerkkejä tilanteista, joita pääkäyttäjä kohtaa päivittäisessä työssään.

Aika: ti 18.10.2022 kello 9-10
Kesto: 1h
Paikka: Koulutus järjestetään etäkoulutuksena 
Kouluttaja: Teemu Tiilikainen
Mitä maksaa? 95 eur/hlö + alv.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >

Koulutus: Raportointia EmCe Analyysilla 

Opi tuottamaan talouden datasta visuaalisia, ymmärrettäviä ja dynaamisia raportteja päivittäisen päätöksen teon tueksi tutulla Excel-työkalulla. Raportointia EmCe Analyysilla -koulutus keskittyy EmCe Taloushallinto-ohjelmiston EmCe Analyysi –toimintoon, joka on ohjelman maksullinen lisäominaisuus. EmCe Analyysi antaa monipuoliset työkalut esimerkiksi taloushallinnon, palkanlaskennan, tilaustenkäsittelyn ja varaston tietojen analysointiin. Mikäli EmCe Analyysi -toiminto ei ole sinulle entuudestaan tuttu, katso lyhyt esittelyvideo EmCe Analyysistä

Aika: ma 31.10.2022 klo 9 - 10. Sama koulutus järjestetään myös to 8.12. klo 9 - 10.  
Kesto: 1h
Paikka: Koulutus järjestetään etäkoulutuksena 
Kouluttaja: Riikka Korpela
Mitä maksaa? 95 eur/hlö + alv.

Tutustu ja ilmoittaudu mukaan >

Koulutus: Tilinpäätöksen yleisimmät haasteet ja ratkaisut 

Tilinpäätösaika lähestyy! Tässä koulutuksessa opit enemmän tilinpäätösominaisuuksista, saat helpotusta omiin prosesseihin ja kerromme millaisia ongelmatilanteita käyttäjät yleisimmin kohtaavat tilinpäätöskiireen keskellä ja miten niistä selviää parhaiten.

Aika: ti 22.11.2022 klo 9 - 10. Sama koulutus järjestetään myös to 15.12.2022 klo 9 - 10.  
Kesto: 1h
Paikka: Koulutus järjestetään etäkoulutuksena 
Kouluttaja: Riikka Korpela
Mitä maksaa? 95 eur/hlö + alv.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >

Koulutus: EmCe Käyttäjäpäivät

Vihdoin tavataan taas livenä EmCe Käyttäjäpäiville Helsingissä 30.11.-1.12.2022. Voit osallistua Käyttäjäpäiville myös live streamin kautta, mutta koulutuksen parasta antia on varmasti verkostoituminen paikan päällä. Mukana luennoimassa ovat mm. verotuksen johtava asiantuntija Markku Ojala Taloushallintoliitosta, Verohallinnon ylitarkastaja Pirkko Vuori sekä EmCen omat asiantuntijat Henna Heiskanen, Jukka Vihtkari, ja Sirpa Pulkkanen. Tutustu ohjelmaan alla ja ilmoittaudu mukaan!

Aika: ke 30.11. -  to 1.12. klo 9 - 15.30
Paikka: Sturenkatu 16, Helsinki tai live stream
Kouluttaja: Pirkko Vuori, Sirpa Pulkkanen, Markku Ojala, Jukka Vihtkari ja Henna Heiskanen
Mitä maksaa? 340 € + alv 24 % 

Tutustu ja ilmoittaudu mukaan >