Kirje toimitusjohtajalta: Kohteessa!

Nyt se on virallista. Olemme jatkossa osa Administer-konsernia.

Muistatteko, kun keväällä kerroin teille, ettei tuotekehitys ole helppoa? Kerroin myös kuinka kevät on alkanut kuivattamaan ajoteitä ja kohde on vihdoin näkyvissä. Täällä sitä nyt ollaan – kohteessa!

Uusi EmCe 365 Ostolaskut versio on valmistunut ja tämän lisäksi voimme iloksemme kertoa, että saamme uutta potkua tekemiseemme yhdistämällä voimamme talous- ja palkkahallinnon asiantuntijayhtiö Administerin kanssa.

Yhdistyminen mahdollistaa meille leveämmät hartiat, kun pystymme tuottamaan uusia palveluja nopeammalla aikataululla ja laajemmalle markkinalle. Tarjoomamme täydentyy ihanteellisesti ilman, että muodostuu päällekkäisyyksiä meidän tai asiakkaidemme kanssa. Päinvastoin. Saamme uusia palveluja, tuotteita ja menetelmiä, joita me voimme tarjota omille tilitoimistoasiakkaillemme. Kun yhdistämme palvelun ja IT:n, syntyy lyömätön kombo.

"EmCe jatkaa omana itsenäisenä yhtiönä ja EmCe-tuotteiden kehitys jatkuu myös tulevaisuudessa."

Mitä tämä merkitsee asiakassuhteille ja tuotteille? EmCe jatkaa omana itsenäisenä yhtiönä osana Administer-konsernia, EmCe-tuotteiden kehitys jatkuu myös tulevaisuudessa ja Microsoft Dynamics 365 Business Central liiketoiminta jatkaa niin ikään entiseen tapaan. Asiakkaidemme, kumppaniemme ja muiden sidosryhmiemme kannalta toiminta jatkuu kuten tähänkin asti, eikä vaadi asiakkailtamme ja kumppaneiltamme toimenpiteitä.

"Jatkossakin keskitymme tuottamaan laadukasta ohjelmistotuotantoa tilitoimistoille ja suorille asiakkaillemme."

Jatkossakin keskitymme ydinosaamiseemme eli tuottamaan laadukasta ohjelmistoa niin suorille asiakkaille kuin tilitoimistoille, heidän erityistarpeet huomioiden. 

Jos aikaisemmin tiellä oli mutkia ja mäkiä, on kesän helleaalto ajanut meidät kuumalle moottoritielle ja matkalle seuraavaan kohteeseen. Kuoppia ja töyssyjä osuu tielle jatkossakin. Sen voin luvata. Mutta nyt painamme kaasua. Pysy mukana!

Virallisen mediatiedotteen EmCen ja Administerin yhdistymisestä pääset lukemaan täältä >

Markus_round1-1

Markus Backlund

toimitusjohtaja
EmCe Solution Partner Oy

 

Ps. Jos teillä ei ole vielä EmCe 365 -palveluja käytössä, ilmoittaudu jo nyt elokuun ilmaiseen webinaariin ostolaskujen sähköisestä kierrättämisestä tästä tai kysy lisää EmCe 365 -palveluista myynniltä.